Acest website este in constructie. Comenzile nu se pot onara. Multumim pentru intelegere!

0 Cosul meu

Thomas Mann

Thomas MannPaul Thomas Mann a fost un romancier și eseist german, unul dintre marii scriitori ai secolului al XX-lea, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură in anul 1929 „în principal pentru marele roman „Casa Buddenbrook”, care de-a lungul anilor a fost întâmpinat cu o constant sporită apreciere ca o operă clasică a literaturii contemporane”.

Umanismul social, democratic și militant este caracteristic marelui prozator. Acesta a fost totodată și o mare conștiință a epocii sale ce a intuit timpuriu sensul antiumanist al doctrinei politice naziste și l-a denunțat în conferințe și în scris, afirmându-se ca un radical apărător al valorilor spirituale ale umanității disprețuite și desconsiderate de fascism.

A scris opt romane, peste treizeci de povestiri, o dramă epică, numeroase eseuri; un amplu jurnal și o răsfirată corespondență îi întregesc opera. Majoritatea eseurilor au fost consacrate unor scriitori, cu precădere germani, dar și ruși, precum și câtorva filosofi, psihologi și compozitori germani.

A fost fratele mai mic al romancierului și dramaturgului Heinrich Mann, fiu al lui Thomas Heinrich Mann, bogat negustor de grâne și senator, și al Juliei Mann, născută da Silva Bruhns, descendenta unui german și a unei braziliene.
Alesul

Alesul

47,20 Lei

Casa Buddenbrook

Casa Buddenbrook

49,99 Lei

Doctor Faustus

Doctor Faustus

49,00 Lei

Lotte la Weimar

Lotte la Weimar

40,46 Lei

Marturisirile escrocului Felix Krull
Muntele vrajit

Muntele vrajit

75,00 Lei

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)